Έχετε κάποιο δωμάτιο ή κτίριο που χρειάζεται ανακαίνιση?

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Δημιουργούμε εμπνευσμένους χώρους

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

services-tabs-139154408

Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι απαραίτητες τεχνικές προπαρασκευαστικές εργασίες στις επιφάνειες που θα βαφτούν. Συνήθως σε παλαιότερα ακίνητα απαιτείται τρίψιμο των τοίχων, ειδικά αν ήταν περασμένοι με κόλλα και κατόπιν αστάρωμα ώστε να υπάρξει ικανοποιητική πρόσφυση του χρώματος. Οι τρύπες καλύπτονται με στόκο που κατόπιν λειαίνεται για να μην υπάρχει το παραμικρό σημάδι όταν απλωθεί το χρώμα. Τέλος ακολουθεί το βάψιμο με όσα «χέρια» χρειαστεί ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο.

Για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιούμε πλαστικά και ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας με αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο και τη βρωμιά. Αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στην αισθητική, μπορούμε να εφαρμόσουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμά τους.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για μια επιτόπια μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας.

Εκτίμηση κόστους ελαιοχρωματισμού

Το κόστος του ελαιοχρωματισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες γι’ αυτό είναι απαραίτητη μια επιτόπια, δωρεάν, εξέταση του ακινήτου που θα βαφτεί. Όσες «προσφορές» κι αν βρείτε στο internet, είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος των ελαιοχρωματισμών αν δεν γίνει επιτόπιος έλεγχος από τον ελαιοχρωματιστή και συζήτηση με τον ιδιοκτήτη για το τι θέλει να κάνει. Επιδιορθώσεις στις επιφάνειες για βάψιμο, ειδική προετοιμασία των τοίχων για να δεχθούν το χρώμα και τεχνοτροπίες που πιθανόν θα εφαρμοστούν, διαμορφώνουν την τιμή των εργασιών ελαιοχρωματισμού.

Οικολογικά χρώματα

Το βάψιμο ιδιαίτερα των εσωτερικών χώρων με οικολογικά χρώματα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό στις προτιμήσεις τα τελευταία χρόνια. Τι είναι όμως τα οικολογικά χρώματα; Ποιες είναι οι βασικές τους ιδιότητες;

Οικολογικά είναι τα χρώματα που σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, από την εξόρυξη των πρώτων υλών μέχρι και την εφαρμογή τους, ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον.

Για να χαρακτηριστεί ένα χρώμα ως οικολογικό, πρέπει να πιστοποιηθεί από εγκεκριμένο εργαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να πάρει το χαρακτηριστικό σήμα της «Μαργαρίτας». Ο έλεγχος για το αν πληρούνται τα κριτήρια επαναλαμβάνεται κάθε πενταετία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των οικολογικών χρωμάτων είναι:

– Χαμηλά ποσοστά οργανικών πτητικών διαλυτών.

– Δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

– Ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

– Ελέγχονται από πιστοποιημένα εργαστήρια.

– Υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση.

– Εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Το σπίτι του αύριο, σήμερα

Πολλές φορές το παλιό μπορεί να αναγεννηθεί σε κάτι ακόμη πιο όμορφο προσφέροντας ανανέωση σε όποιον επιλέξει να ανακαινίσει ή να αναπαλαιώσει μια υπάρχουσα κατασκευή.

services-tabs-139154408

Κάθε χώρος που θέλει ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Ανακαινίζουμε το μπάνιο σας, την κουζίνα σας, το σαλόνι σας, το υπνοδωμάτιο σας.

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

  • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
  • Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το ακριβές budget που θέλετε να δαπανήσετε.
  • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο σας

Προστασία από κρύο ή ζέστη – ξεχάστε την υγρασία

Μια σωστή μόνωση ταράτσας και μόνωση εξωτερικών τοίχων θα σας προσφέρει έως και 70% οικονομία σε ενέργεια και χρήμα.

services-tabs-139154408

Το στεγανωτικό υλικό Hyperdesmo της εταιρείας Alchimica θεωρείτε ως ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» για την στεγανοποίηση μίας ταράτσας. Μετά από την εφαρμογή του σχηματίζεται μία ενιαία, χωρίς αρμούς κι ενώσεις, στεγανωτική μεμβράνη υψηλής απόδοσης και προστασίας. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά του Hyperdesmo.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Το Hyperdesmo είναι χαμηλούς ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη ενός συστατικού και αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη πολυουρεθανική ρητίνη η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην  ηλιακή ακτινοβολία (δείτε περισσότερα σχετικά εδώ), σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΛΙΚΟΥ

Το Hyperdesmo εφαρμόζεται εύκολα με ρολό ή σε ιδιαίτερες περιπτώσεις με ειδικό μηχάνημα ψεκασμού (airless spray). Η βασική εφαρμογή του είναι πάνω σε ταράτσες και θωρείται ιδανικό για περιπτώσεις συντήρησης πάνω από προηγούμενα στρώματα τελικών επιφανειών όπως είναι το γαρμπιλομωσαϊκό, οι ταρατσόπλκακες και το βιομηχανικό δάπεδο. Επιπροσθέτως μπορεί να εφαρμοστεί σε ελενίτ και λαμαρίνες, για προστασία ασφαλτοπάνων και μεμβρανών EPDM, για στεγάνωση χώρων στάθμευσης και γεφυρών, καθώς επίσης για στεγανοποίηση σε βεράντες και μπαλκόνια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΟΥ

Το Hyperdesmo είναι ένα στεγανωτικό υλικό το οποίο έχει υψηλή αντοχή στην πάροδο του χρόνου και εφόσον τηρηθούν σωστά οι προδιαγραφές εφαρμογής του, έχει αρκετά πλεονεκτήματα όπως:

Πολύ καλή πρόσφυση στο εκάστοτε υπόστρωμα εφαρμογής

Πλήρη στεγανοποίηση και προστασία σημείο προς σημείο σε όλη την επιφάνεια

Δημιουργία ενιαίας στεγανωτικής μεμβράνης

Διαπερατότητα υδρατμών

Κάλυψη μικρορωγμών

Εξαιρετική ελαστικότητα

Αντοχή στα χημικά και την τριβή

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το Hyperdesmo όπως και όλα τα στεγανωτικά πολυουρεθανικής βάσης, μέσα σε  σύντομο σχετικά διάστημα παρουσιάζουν το φαινόμενο της κιμωλίωσης και του αποχρωματισμού . Για το λόγο αυτό προτείνεται η πρόσθετη προστατευτική βαφή του συστήματος Hyperdesmo A500.

Βασική προϋπόθεση επίσης για την μέγιστη απόδοση είναι και η τοποθέτηση πολυεστερικού οπλισμού αν όχι σε όλη την επιφάνεια (λόγω αυξημένου κόστους) τουλάχιστον στα ευπαθή σημεία όπως είναι τα κάθετα στοιχεία της ταράτσας (πχ. εξαεριστικά) και στην περιμετρική ένωση του δαπέδου με το στηθαίο.

Τεχνοτροπίες τοίχων – Διακόσμηση με τεχνοτροπίες

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που ξεφεύγουν από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού. Είναι σύνθετες μέθοδοι διακόσμησης τοίχων, που εφαρμόζουμε με σχέδιο και μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

services-tabs-139154408

Κάνουμε ξεχωριστό ένα τοίχο στο σαλόνι σας, το τζάκι, ή ακόμα  και την κρεββατοκάμαρα σας!
Απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές, οι τεχνοτροπίες βαψίματος, διαφέρουν. Μια τεχνοτροπία βαψίματος τοίχων μπορεί να κάνει τις τελικές επιφάνειες να είναι εντελώς λείες η μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή. Μια τεχνοτροπία μπορεί να δώσει την αίσθηση της παλαιότητας, άλλη να χαρίζει περισσότερο λάμψη. Υπάρχει απεριόριστη επιλογή από χρώματα και αποχρώσεις.

Μεγάλη εμπειρία σε σκαλωσιές απαιτήσεων

Οι εξωτερικές σκαλωσιές προσφέρονται  για εργασίες κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων.

services-tabs-139154408

Οι σκαλωσιές μας έχουν πιστοποιητικό ασφαλείας, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, το οποίο είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τοποθετούμε κάθε είδους εξωτερική σκαλωσιά, για οποιαδήποτε εργασία και καλύπτουμε ολόκληρη την Αττική.

Οι Συνεργάτες μας

Με το χρώμα να αποκτά πάλι στη ζωή μας τη θέση που του αξίζει, το σκηνικό του σπιτιού μας αρχίζει να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται στα “θέλω” και τις προδιαγραφές της δικής μας φαντασίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ